Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Estetica

Aordare complexă și multidiciplinară a pacientului precum și tehnologiile performante de diagnostic

Consultatia reprezintă primul pas în abordarea globală a pacientului, iar rezultatul este un plan de management caracterizat prin  recomandari de nutritie, fotoprotectie, utilizare de creme personalizate și tehnologii moderne.

Această abordare complexă și multidiciplinară a pacientului precum și tehnologiile performante de diagnostic și tratament contribuie atât la creșterea calității vieții pacientului cât și la siguranța și eficiența tratamentelor realizate în Centrul DermaLife.

Toate interventiile sunt precedate de un consult medical specializat  pentru evaluarea atenta a starii de sanatate, a stabilirii indicatiilor si contraindicatiilor.

În Clinica DermaLife sunt asigurate servicii medicale particularizate in functie de nevoile pacientului – pacientul ,,pleacă” cu o serie de recomandări concrete și aplicabile imediat, recomandări referitoare la dietă, modul de îngrijire a tenului și produsele recomandate precum și regulile de expunere la soare etc.

image5.jpgPatologia dermato cosmetica acoperită este reprezentată de epilare,  remodelare corporală (celulită, laxitate post sarcină sau post cură de slăbire, vergeturi), modificările asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii (riduri, laxitate, pete, pori dilatați, vase sparte etc.) , cuperoză și rozacee  sau cicatrice post acnee.

Cu ajutorul tehnologiilor Laser se asigură tratamentul complex al leziunilor vasculare indiferent de tip sau localizare, prin prezenta simultană in Centrul DermaLife a două platforme de referintă la nivel mondial – Vbeam Perfecta și Gentle Max Pro, aspect unic în România!

Platforma laser Gentle Max Pro, combinație unică de două tipuri de laser în aceeași platformă, permite obținerea de rezultate rapide și durabile. Aceasta se folosește pentru combaterea pielii lăsate de pe față și corp, pentru epilare, tenul pătat și neuniform, pentru tratamentul leziunilor vasculare și a rozaceei, precum și pentru tratamentul laser al onicomicozei.

De asemenea, în Centrul DermaLife se realizează injectări cu toxină botulinică și acid hialuronic, elemente esențiale în cadrul unui program anti aging complex și adaptat nevoilor pacientei.

Procedurile anti aging și de  skin rejuvenation în Clinica DermaLife se caracterizeaza prin mai multe aspecte: non invazive, fara durere si fara anestezie, cu efecte care corespund cu aspectul natural al pacientului, caracterizate prin stimularea sintezei de colagen si acid hialuronic propriu,  fara perioada de recuperare, care pot fi efectuate si in perioada de vara, destinate corectarii semnelor asociate cu procesul de îmbatranire a pielii ( riduri, pete, pori dilatați, vase sparte, piele aspră etc.).

Pacientul din Centrul  DermaLife beneficiază de  absolut toate serviciile în condiții de eficiență și de siguranță maximă, ca urma a combinației medici bine pregătiți, personal mediu corespunzător și adecvat, tehnologie ultramodernă.

 

Medicii care realizeaza aceasta procedura: