Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Dermatologie

Dermatologia este un lucru delicat iar pacientii trebuie tratati cu blandete si cu rabdare. Abordarea DermaLife este de a tratam cauzele, nu doar efectele.

Clinica dermatologica reuneste unii din cei mai buni specialisti in dermatologie, echipati cu solutii personalizate si individualizate pentru o paleta vasta de probleme si de nevoi dermato-estetice.

Hai sa privim in jur. E limpede ca multe femei din ziua de azi s-au obisnuit sa apeleze poate un pic prea mult la trucuri care ascund, dar nu repara. Poate ca este un moment bun sa privim problemele cu sinceritate si sa vedem ce putem face ca sa le rezolvam o data pentru totdeauna. Iar la DermaLife putem rezolva multe. Foarte multe.

Tehnicile applicate in cadrul DermaLife sunt minim invazive, fara durere sau complicatii dupa interventii. Asadar, perioadele de recuperare se scurteaza substantial.

Pentru ca stim ca ai nevoi si dorinte diferite, dar si un raspuns diferit la tratament, DermaLife vine cu o abordare holistica, dar si complet personalizata si adaptata la nevoile pacientilor

Programele individuale pe care medicii notri le recomanda nu se concentreaza doar pe tratamentele exterioare sau de protectie a pielii. Venim cu recomandari specifice si de lifestyle, dieta si nutritie.

Pentru o consltatie dermatologica sau chiar o simpla vizita in cadrul clinicii nu ezitati sa ne contactati.

Medicii care realizeaza aceasta procedura: