Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Chirurgie

Tehnologiile existente permit realizarea de tratamente personalizate, fără durere și fără perioadă de recuperare post intervenție

Inaugurat în 2011 ca parte a Sistemului Medical MedLife, Centrul de Excelentă în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife este un  centru de referință din România în materie de servicii integrate pentru sănătatea și frumusețea femeii,  iar misiunea DermaLife este ,,sănătate și frumusețe prin prevenție și tehnologie”.

Centrul DermaLife reprezintă combinația ideală dintre echipa medicală multidisciplinară și tehnologia ultramodernă, și pune la dispoziția pacientelor o gamă completă de investigații și tratamente, de la dermatologie clinică și chirurgicală până la dermatologie estetică.

Serviciile medicale integrate și abordare holistică a pacientelor,  de la dermatologie si cosmetică medicală la ginecologie si chirurgia mamara, determină acoperirea în totalitate a  ariei de servicii medicale care vizează frumusetea si sanatatea femeii în Centrul DermaLife.

Uimage5.jpgnicitatea Centrului DermaLife este data de combinația perfecta dintre echipa multidisciplinară și tehnologiile existente în Centrul DermaLife. Echipa multidisciplinară  este o echipă extinsă,  cu decenii de experientă cumulate, cu participare activă la congrese naționale si internaționale, autori de  articole si prezentării, studii și cărți de specialitate, cu o bogată activitate academică și de cercetare, fiind veritabile  nume de referință la nivel internațional.

Tehnologiile existente în Centrul DermaLife permit realizarea de tratamente individualizate si personalizate, și adaptate necesitatilor concrete ale pacientului, fără durere și fără perioadă de recuperare post intervenție.  

Centrul DermaLife acoperă o gamă amplă de intervenții și tratamente. Astfel, pacienții pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afecțiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectuează tratamente intervenționale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizări, drenaje) precum și examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul și supravegherea periodică a nevilor atipici (“alunițe periculoase”) și a cancerului de piele.

De asemenea, pacientele au la dispoziţie o echipă de medici ginecologi în vederea rezolvării afecțiunilor specifice, dar și medici în sfera de chirurgie mamară pentru o abordare complexă a patologiei femeii.  

 

Medicii care realizeaza aceasta procedura: