VelaSmooth PRO

VELASMOOTH PRO – Singurul tratament impotriva celulitei aprobat de FDA

Se estimeaza ca 80% din femeile de peste 20 de ani au celulita!

Ce este VELASMOOTH PRO?

VELASMOOTH PRO a revolutionat lumea esteticii prin conturarea ferma a corpului, fiind primul dispozitiv non-invaziv, demonstrate clinic ca fiind cel mai efficient in tratarea celulitei si in reducerea circumferintei corporale. Este un tratament non-chirurgical revolutionar de remodelare corporala!

Ce are VELASMOOTH PRO in plus fata de alte aparate?

VELASMOOTH PRO a obtinut certificatul CE medical pentru tratarea celulitei si a remodelarii corporale. De asemenea, este primul aparat care a obtinut certificatul FDA pentru reducerea circumferintei corpului si reducerea celulitei. Este o solutie testata pentru zone de tratament multiple: coapsa posterioara, fesele, coapsa exterioara si soldul, coapsa anterioara, coapsa interioara, bratul, gatul, grasimea de pe solduri, aripioare, abdomen.

Solutia nechirurgicala marca CE - pentru conturare corporala si reducerea celulitei. Intr-o piata sufocata de echipamente neomologate, periculoase sau ineficiente DermaLife va propune un echipament dotat cu radiofrecventa bipolara, vacuum , IR si mobilizarea mecanica care functioneaza coordonat pentru rezultate optime.

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VELASMOOTH PRO trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime, circumferinta - cat si straturile superioare ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Cum functioneaza VELASMOOTH PRO?

VELASMOOTH PRO combina frecventa radio bipolara (RF) cu energiile luminoase infrarosii, plus potentialul electric negative si manipularea mecanica a tesuturilor.

  • Combinatia sinergica de energii RF cu cele infrarosii creste difuzarea oxigenului intracellular, prin incalzirea pielii
  • Vacuumul si rolele special concepute manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturi intr-un mod cat mai efficient.

Cum ma ajuta pe mine VELASMOOTH PRO?

Rezultatul final reprezinta cresterea metabolismului energiei depozitate (prin procesul de lipoliza) cresterea drenajului limfatic si reducerea marimii stratului de grasime.

  • Reduce circumferinta corpului si celulita – imbunatateste textura pielii prin remodelare corporala
  • Este non-invaziv, fara tratamente neconfortabile inutile
  • Foloseste o metoda sigura si eficienta
  • Se combina usor cu alte terapii estetice
  • Ajuta la combaterea celulitei fara a folosi o metoda chirurgicala

Dorești mai multe informații sau să beneficiezi de această tehnologie? Solicită sfatul specialistului