Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Rejuvenare faciala prin tehnica „Dracula”

Promotie disponibilă la DermaLife

Bucuresti
și
Constanta

Stim ca ti-ai dorit dintotdeauna ca progresele medicinei estetice sa ofere noi solutii cat mai putin traumatizante si apropiate de natural. Daca te regasesti printre cele carora le era teama de substante straine si posibile reactii adverse in urma injectarii lor, exista acum o noua terapie care foloseste plasma din sange. Denumita „Dracula” procedura este destul de simpla si foarte eficienta, fiind considerata terapia viitorului in medicina estetica.

Prin tehnica “Dracula" iti putem reda tineretea bazandu-ne pe injectarea serului obtinut din sange. Imediat după prelevare, sangele este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit.

Serul este injectat in pielea fetei sau acolo unde este nevoie de tratament. Efectul consta in reintinerirea tegumentului, in atenuarea ridurilor, in hidratare si în cresterea elasticitatii pielii. In plus, metoda este eficienta si in prevenirea caderii parului. Injectat acolo unde este nevoie, serul, bogat in nutrienti, hraneste radacinile parului si favorizeaza regenerarea firelor .

După ce sangele este extras din vena pacientului, este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit.

Practic, se declanseaza procesul de producere a factorilor de crestere si a factorilor de regenerare. Apoi sangele este injectat in pielea fetei sau acolo unde este nevoie de tratament pentru a intineri tegumentul.

Efectul final consta in rejuvenarea tegumentului, in atenuarea ridurilor, in hidratare si în cresterea elasticitatii pielii.

In plus, metoda este eficienta si in prevenirea caderii parului. Injectat acolo unde este nevoie, serul, bogat in nutrienti, hraneste radacinile parului si favorizeaza regenerarea firelor.