Abonare newsletter

Vreți să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

24 Nov 2016

Un nou tratament pentru corectarea cearcanelor!

Noutate mondiala: Acum este mai usor sa avem ochi luminosi si fara cearcane sau pungi datorita unui nou acid hialuronic.

Produsul lansat de curand la Cannes este un acid hialuronic de ultima generatie, creat special pentru aria din jurul ochilor si injectat printr-o tehnica aparte.

Datorita particularitatilor zonei, cu o piele subtire si foarte transparenta, cu o arhitectura a tesuturilor delicata, cu prezenta superficiala a vaselor de sange, cu grasime care se poate evidentia usor si crea aspectul de pungi, extrem de neplacut si greu de corectat, industria de profil a tot incercat crearea unor substante care sa imite cat mai fidel caracteristicile locale, sa reintinereasca fara sa fie vizibil prezente si cu un minim de reactii adverse.

Noul acid hialuronic este unul special, cu proprietati aparte, care sa nu retina apa, disponibil sub forma unui gel foarte fluid, imbogatit cu aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, care se poate introduce in regiunea de sub ochi intr-o cantitate redusa pentru a corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural. Corectia se adreseaza atat culorii vinetii cat si depresiunilor dintre pleoapa si obraz, fiind astfel primul acid hialuronic care are mai multe actiuni printr-o sedinta unica.

Modalitatea de injectare este nedureroasa, de scurta durata (cateva minute), iar gelul se aseaza in mai multe planuri astfel incat sa se integreze perfect in tesut. Datorita originii non-animale a produsului nu exista risc de alergie.

Efectul poate persista pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcane.