Abonare newsletter

Vreți să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

24 Nov 2016

Tratamentul semnelor imbatranirii la nivelul fetei – Metode chirugicale si nechirurgicale

de Coman Crenguta

Faptul ca timpul trece nu avem cum sa-l schimbam, trebuie sa acceptam ca suntem parte a timpului si sa incercam sa ne pastram tineretea cat se poate de mult. Este foarte adevarat ca anumite proceduri , unele chiar de cateva minute, va pot sterge de pe chip cativa ani chiar daca ele trebuie repetate. Daca doriti o intinerire de lunga durata puteti apela la interventii mai complexe cum sunt blefaroplastia, liftingul facial si cervical, ele fiind procedee cu indicatii clare si cu rezultate spectaculoase. Indiferent de procedeul de intinerire ales, va puteti bucura de un aspect mai tanar esential in pastrarea increderii in dumneavoastra.

Blefaroplastia este interventia care corecteaza aspectul imbatranit al regiunii ochilor.
Excesul de piele de la nivelul pleoapelor, aparitia acelor pungi sub ochi, sunt primele care dau un aspect imbatranit si inestetic fetei. O blefaroplastie efectuata la timp poate sterge usor 10 ani de pe fata dumneavoastra.
Procedura in sine se efectueaza de obicei cu anestezie locala, in principiu se opereaza pe rand, pleoapele superioare si inferioare si vindecarea este de aprox 10 zile -2 saptamani. Cicatricele sunt minime, ascunse in pliurile de flexie naturale ale pleoapelor iar in timp se sterg pana devin insesizabile.

Liftingul facial cred ca este interventia la nivelul fetei despre care fiecare femeie a citit cate ceva si se intreaba daca o sa-si faca vreodata asa ceva.
Ca orice interventie mai laborioasa, indicatia este foarte importanta pentru a ibtine rezultatul dorit. Daca intelegem de la ce varsta este bine sa facem aceasta operatie, ce se obtine in urma ei, ce riscuri sunt, cat dureaza vindecarea si daca avem rabdare, atunci si rezultatul va fi pe masura.

Practic prin lifting se obtine intinerirea de durata prin excizarea excesului tegumentar aparut odata cu varsta, atat de la nivelul fetei cat si gatului, si fixarea pielii in pozitie prin suspendarea ei la structurile profunde.

Se face numai cu anestezie generala, este o interventie de durata, 3 ore in medie, imediat postoperator edemul si vanataile sunt regula. Rezultatul final este cel care face ca aceasta interventie sa merite efortul din partea dvs si a chirurgului si apare in cateva luni de la operatie.

Rezultatul unui lifting bine facut dureaza 10-15 ani.

Medicina moderna ofera celor care vor sa ramana tinere mai mult timp dar nu doresc sa apeleze la metodele chirurgicale clasice, o gama variata de proceduri ce pot diminua efectele trecerii timpului.

Un concept de intinerire adaptat pentru fiecare si consta in combinarea procedurilor ce au la baza tehnologia LASER de ultima generatie, ce pot face adevarate minuni, cu tehnici nechirurgicale cum sunt injectiile cu toxina botulinica sau fillere tisulare.

Aceste aparate de ultima generatie se adapteaza perfect tipului dumneavoastra de piele, cu rezultate vizibile si costuri acceptabile, procedurile practic sunt foarte putin dureroase ceea ce reprezinta un avantaj major pentru dumneavoastra.

Dorinta mea este ca, toate aceste proceduri sa va transforme in ceea ce ati visat prin interventii chirurgicale de scurta durata dar cu efecte rapid vizibile, combinate cu procedee nechirurgicale.

De asemenea se pot trata petele pigmentare, angioamele ce pot fi deranjante, disparitia lor contribuind major la frumusetea dumneavoastra.

Inamicul numarul unu al unui ten tanar, ridurile pot fi atenuate sau eliminate prin folosirea  injectiilor cu toxina botulinica sau a fillerilor tisulari pe baza de acid hialuronic ce pot umple ridurile foarte adinci sau augmenta buzele si pometii pentru obtinerea aspectului tanar atat de mult dorit.

Aceste interventii se realizeaza intr-un timp foarte scurt, nu prezinta riscuri , nu este nevoie de anestezie, nu raman semne dupa tratament deci va puteti intoarce la activitatile curente.

Singurul lor dezavantaj este ca trebuie repetate la un anumit interval de timp( intre 6 luni si 1 an) pentru ca se folosesc substante resorbabile.Pe de alta parte exista si avantajul ca daca rezultatul nu este cel dorit de dumneavoastra, efectul se va sterge in timp. Atunci cand se folosesc substante neresorbabile rezultatul este definitiv insa si reactiile adverse pot fi definitive.

Cu speranta ca aceste cateva repere v-au convins sa apelati la aceste proceduri, pentru orice nelamuriri sau intrebari va astept si va raspund cu drag.