Abonare newsletter

Vreți să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

24 Nov 2016

Laserul dioda, eficient si pentru eliparea parului blond!

Sedinte de epilare cu noua platforma medicala eMax. Capul de tratament este un laser cu dioda care permite tratamentul si pe o piele mai inchisa la culoare sau fire de par pigmentate mai putin.

5 motive pentru care sa alegi epilarea cu eMax:

  • Siguranta maxima, disconfort minim
  • Numar mai mic de sedinte fata de restul masinilor cosmetice existente pe piata
  • Eficienta tratamentului, daca sunt respectate indicatiile medicului
  • 2 sisteme de epilare din care medicul alege in functie de pacient
  • Laserul dioda permite epilarea parulul mai saten si mai subtire

Stiati ca...

Eficienta sedintele de epilare cu laser depind de activitatea hormonala! Cu exceptia scalpului firul de par la nastere este de tip velus (puf) mai gros sau mai subtire.

Cu timpul, pe masura ce sistemele hormonale intra in actiune, puful este inlocuit de fir, intai pe zonele determinate genetic precum: gambe, antebrate, coapse. Pe aceste zone este stabil in cursul vietii si chiar incet, incet, scade pe masura ce imbatranim. Prepubertar si pubertar, odata cu cresterea productiei de testosteron incepe sa apara si pilozitatea determinata hormonal respectiv pubian si axilar. De aceea barbatii sunt mai parosi decat femeile, si de aceea femeile la premenopauza, menopauza sau atunci cand au dezechilibre hormonale observă un fenomen aparent paradoxal: apare par in zone "barbaresti" barba, mustata si se rareste cel din cap. Cunostintele medicale avansate ajuta medicul sa aleaga cel mai potrivit tratament, atat ca epilare cat si pe cale interna. Altfel vom epila 90% un inghinal in 5 sedinte si in 15 sedinte tot vom mai avea mustata (vorbind de aceeasi persoana).