Abonare newsletter

Vreți să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

24 Nov 2016

Acum poti avea buzele frumoase la care ai visat intotdeauna!

Buzele hidratate si frumos conturate sunt o tendinta permanenta in domeniul frumusetii. Multe dintre noi mostenim buze frumoase, insa cu fiecare an si cu fiecare moment in care nu asiguram hidratarea necesara, sau repetam obiceiuri nesanatoase precum fumatul sau expunerea in exces la soare, buzele isi pierd fermitatea sau volumul si se rideaza.
Injectiile cu acid hialuronic sunt la moda in ultimul timp datorita rezultatelor vizibile imediat. Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a acidului, substanta care mareste volumul buzelor, dinspre exterior spre partea centrala. In plus, sedinta de marire a buzelor dureaza circa 20 minute, utilizandu-se intotdeauna anestezie locala.
Tratamentul nu este dureros, aparand doar un discomfort minim cauzat de intepatura acului. Interventia nu necesita internare, iar perioada de recuperare dupa fiecare sedinta poate fi de pana la 24 ore, in functie de modul in care reactioneaza fiecare organism si de cantitatea de material folosita.
Dupa procedura poti aplica imediat machiaj sau ruj. Recuperarea este rapida, rezultatele sunt vizibile chiar de la iesirea din cabinet, dar rezultatul final apare dupa 2-3 zile cind edemul datorat injectarii se remite. Un mare avantaj este faptul ca te poti intoarce la activitatea zilnica imediat dupa tratament.
Acidul hialuronic asigura un efect vizibil de la 6 pana la 18 luni, fara riscuri si se resoarbe lent.