Intraceuticals

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Cum ma ajuta pe mine INTRACEUTICALS?

Intraceuticals este in primul rand un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create. Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire.

  • furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele
  • duce la o hidratare superioara si se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau anti-rid
  • rezultate vizibile dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina

Pentru fiecare tratament sunt necesare 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.

Tratamente Intraceuticals

Rejuvenate

Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.

O Infuzie Rejuvenate calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-un singur tratament de calmare, tenul Dvs. va parea si se va simti mai tanar cu cativa ani. Fata Dvs. va fi neteda si limpezita, hranita si hidratata. Tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

Opulence

Tratament corector anti-pete pigmentare:

  • uniformizeaza tenul
  • incetineste sinteza de melanina
  • franeaza fenomenul de pigmentare al pielii
  • atenueaza progresiv petele pigmentare
  • tenul este uniform, luminos si transparent

Atoxelene

Atoxelene contine un complex concentrat de acid hialuronic ce are ca tinta ridurile si liniile expresiei fara pierderea expresiei faciale. Calmeaza si reduce vizibil ridurile si liniile fine fara durere sau injectii. Cu o singura infuzie, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

Clarity

Tratament antiacneic pentru controlul zilnic al sebumului. Clarity este produsul perfect pentru tenul gras, seboreic , care ajuta la reglarea pe parcursul zilei a secretiei de sebum. Utilizarea acestui produs conduce la reducerea si reglarea secretiilor excesive ale glandelor sebacee din piele. Este un produs recomandat pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu impuritati. Clarity pastreaza nivelul de hidratare natural al pielii, are proprietati antiinflamatorii, lasand pielea neteda si mata.

Dorești mai multe informații sau să beneficiezi de această tehnologie? Solicită sfatul specialistului