Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Ameliorarea celulitei

Promotie disponibilă la DermaLife

București
și
Constanța

VELASMOOTH PRO a revolutionat lumea esteticii prin conturarea ferma a corpului, fiind primul dispozitiv non-invaziv, demonstrat clinic ca fiind cel mai eficient in tratatrea celulitei si in reducerea circumferintei corporale. Este un tratament non-chirurgical revolutionar de remodelare corporala!

VELASMOOTH PRO a obtinut certificatul CE medical pentru tratarea celulitei si a remodelarii corporale. De asemenea, este primul aparat care a obtinut certificatul FDA pentru reducerea circumferintei corpului si reducerea celulitei. Este o solutie testata pentru zone de tratament multiple: coapsa posterioara, fesele, coapsa exterioara si soldul, coapsa anterioara, coapsa interioara, bratul, gatul, grasimea de pe solduri, aripioare, abdomen. Solutia nechirurgicala marca CE - pentru conturare corporala si reducerea celulitei. Intr-o piata sufocata de echipamente neomologate, periculoase sau ineficiente DermaLife va propune un echipament dotat cu radiofrecventa bipolara, vacum , IR si mobilizarea mecanica care functioneaza coordonat pentru rezultate optime.

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VELASMOOTH PRO trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime, circumferinta - cat si straturile superioare ale pielii, determinand reducerea celulitei.

VELASMOOTH PRO combina frecventa radio bipolara (RF) cu energiile luminoase infrarosii, plus potentialul electric negative si manipularea mecanica a tesuturilor.

  • Combinatia sinergica de energii RF cu cele infrarosii creste difuzarea oxigenului intracellular, prin incalzirea pielii
  • Vacuumul si rolele special concepute manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturi intr-un mod cat mai efficient. cresterea drenajului limfatic si reducerea marimii stratului de grasime.
  • Reduce circumferinta corpului si celulita – imbunatateste textura pielii prin remodelare corporala
  • Este non-invaziv, fara tratamente neconfortabile inutile
  • Foloseste o metoda sigura si eficienta
  • Se combina usor cu alte terapii estetice
  • Ajuta la combaterea celulitei fara a folosi o metoda chirurgicala

Medicii care realizeaza aceasta procedura: