Abonare newsletter

Vreti să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Marirea in volum a buzelor

Promotie disponibilă la DermaLife

București
și
Constanța

Acidul hialuronic asigura un efect vizibil de la 6 pana la 18 luni, fara riscuri si se resoarbe lent.

Buzele bine conturate si in armonie cu restul trasaturilor sunt cea mai noua tendinta in materie de frumusete. Modificarea aspectului buzelor se realizeaza prin injectarea unor substante care dau contur si volum. Aceste produse nu au risc de alergii si sint foarte bine acceptate de organism.

Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a acidului hilaluronic, substanta care mareste volumul buzelor, dinspre exterior spre partea centrala. Procedura este nedureroasa, dureaza aproximativ 20 minute , se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare. Dupa injectare masajul buzelor ajuta la dispersarea uniforma a substantei. Machiajul sau rujul se pot aplica imediat. Recuperarea este rapida, rezultatele sint vizibile imediat, dar rezultatul final apare dupa 2-3 zile cind edemul datorat injectarii se remite.

Dupa augmentare este posibila aparitia unor discrete echimoze la locul de intepatura sau inrosire. Toate aceste fenomene se remit in citeva zile. Aceasta procedura este foarte bine tolerata de pacienta deoarece substantele de inalta calitate injectate nu dau alergii sau fenomene de respingere. Marirea buzelor va da un aspect de intinerire faciala totala. Intregul chip va radia frumusete si prospetime.

Acidul hialuronic asigura un efect vizibil de la 6 pana la 18 luni, fara riscuri si se resoarbe lent.

Medicii care realizeaza aceasta procedura: