Abonare newsletter

Vreți să primiți ultimele știri?

Introduceți o adresă de e-mail validă.

Excelenta si expertiza medicala

Zeci de ani de experienta intr-o singura echipa. Ca tu sa te simti bine in pielea ta!

Descopera sanatatea si frumusetea autentica prin preventie, tratamente personalizate si tehnologie ultramoderna!

In urma unei vaste experiente  medicale in cadrul DermaLife tratam cauzele, nu efectele.

Hai sa privim in jur. E limpede ca multe femei din ziua de azi s-au obisnuit sa apeleze poate un pic prea mult la trucuri. La diverse croieli sau machiaje care ascund, dar nu repara.

Este un moment bun sa privim problemele cu sinceritate si sa vedem ce putem face ca sa le rezolvam o data pentru totdeauna. Noi pornim mereu de la ideea ca frumusetea este un lucru delicat. Nu trebuie tratata cu solutii radicale, ci cu blandete si cu rabdare. Asta da masura profesionalismului.

De aceea, la DermaLife am adus impreuna cei mai buni specialisti in dermatologie si medicina estetica, echipati cu solutii personalizate si individualizate pentru o paleta vasta de probleme si de nevoi dermato-estetice.

Tehnicile aplicate sunt minim invazive, fara durere sau complicatii dupa interventii. Asadar, perioadele de recuperare se scurteaza substantial.

Pentru ca stim ca ai nevoi si dorinte diferite, dar si un raspuns diferit la tratament, DermaLife vine cu o abordare holistica, dar si complet personalizata a ingrijirii tenului.

Programele individuale nu se concentreaza doar pe tratamentele exterioare sau de protectie a pielii.

Venim cu recomandari specifice de lifestyle, dieta si nutritie. In plus, prin solutia Universkin pe baza careia realizam un tratament local si individualizat in functie de afectiune si de pacient, cat si prepararea unei serii intreagi de creme adaptate organismului tau.